Danny's agenda:

Danny's Duikservice & Opleidingen Organiseert jaarlijks verschillende evenementen. Zo staan wij jaarlijks op de havenfeesten van Lage Zwaluwe met een grote demonstratie duikbak. Tevens organiseren wij jaarlijks de Scuba tune-up dag waarbij gebrevetteerde rescue duikers hun vaardigheden weer eens aanscherpen. Dit is een evenement wat voor zowel deelnemers als omstanders de moeite waard is. Een keer in de twee jaar organiseren wij, samen met de Oosterhoutse reddingsbrigade een auto te water dag. Tijdens deze dag leren ge´nteresseerde, hoe zij een te water geraakte auto, op een veilige mannier kunnen verlaten. Buiten deze evenementen staan wij ook regelmatig als demonstratie team op verschillende evenementen. Zo hebben we de zwemvierdaagse die wij altijd met een demonstratie af mogen sluiten. Maar ook op diverse andere gelegenheden worden wij vaak uitgenodigd.

Wenst u meer informatie over deze evenementen of wilt u ons uitnodigen voor een speciaal evenement dan vernemen wij dit graag. Stuur dan een e-mailtje naar info@dannys.nl

Verder vindt u in deze agenda de geplande cursussen voor dit jaar. Klik op cursussen om voor de geplande cursussen of op evenement voor de evenementen agenda.