>>> Scuba Tune Up

De cursus voor diegenen, die al een aantal jaar niet meer gedoken hebben.
Hebt u ooit één of meerdere duik brevetten gehaald (niet uitmakend bij welke organisatie), maar heeft u al een tijdje niet meer gedoken, dan is dit de cursus die u kunt gaan volgen. Deze cursus is speciaal ontworpen om betreffende mensen weer alle vaardigheden bij te brengen die ze wellicht weer zijn vergeten. Na deze cursus zal de cursist zich weer helemaal vertrouwd gaan voelen in het water, en kan daarna de duikdraad weer op gaan pakken. Tijdens deze cursus komt u ook in aanraking met een lokale duikvereniging waar het mogelijk is uw vaardigheden bij te houden.

Cursus inhoud:
De cursus bestaat normaal uit één binnenwater les waarin alle oefening met u worden doorlopen. Zo zal de opbouw van de set weer stap voor stap uitgelegd worden, waarna we op verschillende mannier te water zullen gaan. In het water zullen oefeningen als masker af en aan doen, uittrimmen, automaat terug vinden etc. de revue passeren. Voor dat u aan deze binnenwater les zult beginnen gaan we ook uw theoretische kennis weer opvijzelen. Dit kunnen we doen d.m.v. een interactieve Cd-rom of via een presentatie met daaraan gekoppeld een kennistoets.

Bij de cursus inbegrepen:

  • Theorie Tune-Up d.m.v. presentatie of interactieve CD-rom.
  • 1 Zwembad sessie waarin vaardigheden worden opgefrist.
  • Huur van alle benodigde materiaal.

Niet bij de cursus inbegrepen:
Uiteraard dient u zelf voor uw zwembroek en handdoek te zorgen.

Extra mogelijkheden:
U kunt deze cursus ook uitbreiden met een extra buitenduik. Zodoende ook uw vaardigheden in het buitenwater op te frissen. Onder andere het duikpak en het onderwater zicht maken de buitenduik toch heel anders als de binnenduik.

Cursus data en tijden:
De cursusdagen zijn voornamelijk op woensdagavond.

Prijzen:
De Scuba Tune-up cursusprijs is Euro 40,- (inclusief uitrusting).
De Scuba Tune-up cursusprijs is Euro 25,- (exclusief uitrusting).

Wenst u zich aan te melden of meer informatie aan te vragen dan beschikbaar op deze pagina, klik dan op hiernaast staande envelopje. Voor foto's van het Nederlands onderwater leven verwijs ik u naar het fotoalbum op deze site.