>>> Peak Performance Buoyancy

Moeite met uittrimmen?
Deze cursus is speciaal ontworpen voor die mensen die nog moeite hebben bij het uittrimmen. D.m.v. speciale oefeningen die we eerst in het zwembad gaan uitvoeren worden diverse technieken van uittrimmen en voortbewegen aangeleerd. Dit wordt ondersteund door het gebruik van diverse hulp middelen. Mensen die nog problemen hebben met het uittrimmen krijgen tijdens deze cursus vaardigheden mee die er voor zorgdragen dat zij na de cursus perfect instaat zijn zowel uitgetrimd stil te blijven hangen als diverse posities in het water aan te nemen als ook ideaal uitgetrimd door het water te bewegen.


Cursus inhoud:
De cursus bestaat uit een stukje theorie die d.m.v. een video presentatie wordt bijgebracht waarna we meteen in het zwembad springen om deze theorie in de praktijk te brengen. In het zwembad wordt d.m.v. verschillende oefeningen het uittrimmen en voorbewegen onder de loep genomen. Na deze zwembad duik gaan we de opgedane technieken nog eens uitproberen in het buitenwater. Het geheel wordt afgesloten met een evaluatie onder het genot van een drankje.


Bij de cursus inbegrepen:

  • 1 Theorie presentaties d.m.v. video.
  • 1 Zwembad les.
  • 2 Buitenwater duiken.
  • Huur van benodigd extra materiaal.
  • En veel duik- en uittrimplezier.

Niet bij de cursus inbegrepen:
Alleen de boterham tijdens de buitenwater duiken en kosten van heen en weer rijden zijn voor eigen rekening. Uiteraard dient men ook zelf te zorgen voor een volledige uitrusting. Ook de flesvullingen zijn voor eigen rekening. Het is wel mogelijk uitrustingsstukken te huren tijdens deze cursus.

Extra mogelijkheden:
Uiteraard zijn zowel zwembad sessies als buitenwater sessies uit te breiden in onderling overleg met uw instructeur.

Wenst u meer informatie aan te vragen dan beschikbaar op deze pagina, klik dan op hiernaast staande envelopje.