Danny's duikopleidingen, het verschil:

Waarom zou u voor Danny's Duikopleidingen kiezen. Er zijn immers meerdere duikscholen bekend in deze omgeving. Wat maakt de cursussen bij Danny's Duikservice en Opleidingen extra aantrekkelijk:

  • De prijs die u betaalt voor uw Openwater Opleiding is all in (vergunningen, huur van alle apparatuur, 3 maanden lidmaatschap van een duikvereniging, etc. Ook eventuele extra lessen zijn inbegrepen.) Let op: bij de meeste duikscholen zijn er altijd wel items die extra betaald dienen te worden, zoals basis uitrusting, huur duikpak etc.
  • De buitenwaterduiken worden allen gemaakt in Zeeland of een plaatselijke zoetwaterplas, en niet in bijvoorbeeld de galdersemeren waar veelal niets te zien is. Wie duiken in Nederland geleerd heeft behoort naar onze mening ook Nederlands mooiste duikplaatsen gezien te hebben. Kijk zelf maar in het fotoalbum van deze site. P.S. de Galdersemeren zijn levenloos t.o.v. andere zoetwaterplassen.
  • Alle cursussen worden met minimale aantallen gegeven. Zo wordt de Openwater Cursus aan maximaal 2 cursisten tegelijk gegeven. We proppen de cursussen dus niet vol, maar geven een optimale begeleiding met veel persoonlijke aandacht. Hetgeen de veiligheid, het comfort en de kwaliteit van de opleiding garandeert (vergeet daarbij ook het plezier niet).
  • Opleidingen in nederland mogen dan iets duurder zijn dan op de bekende duikresorts in het buitenland, U hoeft echter niet uw vakantie te besteden aan zwembadwateroefeningen en studeren. U kunt op uw vakantie bestemming meteen met het echte werk beginnen en genieten van al het schoon dat er te zien is.
  • Na de cursus wordt u bij onze school, niet aan uw lot overgelaten. U kunt na de opleiding nog zo'n twee maanden gebruik maken van uw lidmaatschap van de duikvereniging. Dit betekend dat u met diverse trainingen in het zwembadwater mee kunt doen en deel kunt nemen aan de diverse activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden.
    Ook is het natuurlijk mogelijk uw lidmaatschap te verlengen en zodoende uw vaardigheden op pijl te houden.

Danny's Duikservice en Opleidingen is gevestigd te Oosterhout Noord-Brabant. De opleidingen en Introducties worden grotendeels ook in deze plaats gegeven. Voor meer informatie nodigen we u uit deze Site eens verder te bekijken.

Wenst u meer informatie aan te vragen dan beschikbaar op deze site klik dan op hiernaast staande envelopje of bel 06-51271014.