>>> Introductie

Ooit wel eens de droom gehad de onderwaterwereld te gaan verkennen....?
Dan is dit uw kans om de eerste stap in die richting te wagen. U kunt in een veilige omgeving en met goede begeleiding uw eerste teug lucht onderwater nemen, kennis maken met de principes van druk onderwater en van het ademhalen van perslucht. In een tijdsbestek van 30 min wordt m.b.v. een video u iets verteld over deze principes en de te gebruiken apparatuur. Daarna zal uw instructeur de video nader toelichten en met u uw eerste gedenkwaardige teug lucht onderwater nemen. Na wat oefeningen samen met uw instructeur kunt u onder zijn supervisie vrij in het zwembad rondzwemmen en genieten van de gewichtloosheid en de vrijheid van het onderwater zijn. Deze gehele ervaring wordt na 1:30 uur afgesloten met de overhandiging van een certificaat ter herinnering aan deze introductieduik.

UITRUSTING:
Tijdens het zwembad programma wordt iedere deelnemer uitgerust met: vliezen, masker, persluchtfles met kraan, backpack, ademautomaat. Afdoende beschermende kleding en loodgordels worden gebruikt naar oordeel van de instructeur.

Extra's:
Tijdens deze introductieduik kunnen onderwater foto's van u gemaakt worden zodat u thuis nog eens na kunt genieten van deze ervaring. Ook kleine digitale onderwaterfilmpjes kunnen worden gemaakt. Deze kunt u vervolgens op uw computer afspelen. Op aanvraag kunt u ook gebruik maken van onze onderwaterscooter. Hiermee kunt als een echte James Bond door het water racen. Al deze extra's zijn bij uw introductie les bij te bestellen.

Samenvatting van deze introductie cursus:
Vereiste brevettering: geen
Minimum leeftijd: 12 jaar
Programmaduur: 90 minuten
Maximum zwembad diepte: 1,4 meter
Ratio deelnemer-instructeur: 8:1
Minimum aantal deelnemers : 2 tot maximaal 20
Lokatie : Bungalowpark Katjeskelder te Oosterhout of andere locaties

Cursus data en tijden:
Deze cursus wordt alleen bij voldoende aanmeldingen (minimaal 2) gegeven. De cursusdagen zijn voornamelijk op zondag ochtend. Bij uitzondering worden andere data en tijden ingepland.

Prijzen:
De Discover Scuba cursusprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en dient u aan te vragen. U kunt hiervoor op het onderstaan envelopje klikken en het aanvraag formulier verder in vullen.

Wenst u zich aan te melden of meer informatie aan te vragen dan beschikbaar op deze pagina, klik dan op hiernaast staande envelopje. Voor foto's die tijdens deze cursus gemaakt zijn verwijs ik u naar het fotoalbum op deze site.