>>> Onderwater Fotografie Cursus

Wilt u alles wat u onderwater ziet vast leggen voor u en uw familie?
Deze cursus is speciaal ontworpen om u alle ins en outs van de fotografie bij te brengen. Denkt u het bovenwater wel onder de knie te hebben, dan zult onderwater toch nog de nodige obstakels tegen komen. Belichting, een bewegend onderwerp, een bewegende fotograaf en andere zaken, maken het fotograferen onderwater allemaal een stuk lastiger. In deze cursus leert u met al deze invloeden rekening te houden en om te gaan. Tevens zullen we een stap terug doen en toch eerst eens gaan kijken of u de principes boven water wel goed door heeft. Daarna gaan we verschillende duiken maken waarin we volop gaan fotograferen. En natuurlijk zullen we elke fotoduik evalueren door de foto's te bekijken en verbeter punten met elkaar door te nemen.

Cursus inhoud:
De cursus bestaat uit een aantal theorie lessen waarbij wordt verwacht dat u ook zelf de nodige theorie grondig doorneemt. Deze theorie sessies worden met een kennistoets afgerond. Na de theorie gaan we eerst bovenwater eens een rolletje vol schieten. De mogelijkheid bestaat om zowel met een analoge als digitale camera aan de slag te gaan. Na de resultaten bekeken en besproken te hebben gaan we een aantal fotoduiken maken in de Zeeuwse wateren. Ook deze resultaten zullen bekeken en besproken worden. Ook de onderwater foto's kunnen afwisselend met een digitale of analoge fotocamera genomen worden.

Bij de cursus inbegrepen:

  • 3 Theorie presentaties en een kennistoets.
  • 4 buitenwater fotografie duiken.
  • 2 bespreek en evaluatie sessies.
  • Huur van onderwater camera.
  • En veel duik en foto plezier.

Niet bij de cursus inbegrepen:
Alleen de boterham tijdens de buitenwater duiken en kosten van heen en weer rijden zijn voor eigen rekening. Uiteraard dient men ook zelf te zorgen voor een volledige uitrusting. Ook de flesvullingen zijn voor eigen rekening. Het is wel mogelijk uitrustingsstukken te huren tijdens deze cursus. Alle ontwikkel- en afdrukkosten zijn tevens voor eigen rekening.

Cursus data en tijden:
Deze cursus wordt alleen bij voldoende aanmeldingen gegeven. De cursus dagen zijn voornamelijk in het weekend. Bij uitzondering wordt er ook wel door de week s'avonds gedoken.

Prijzen:
De Divemaster cursusprijs dient u aan te vragen. U kunt hiervoor op het onderstaan envelopje klikken en het aanvraag formulier verder in vullen.

Wenst u zich aan te melden of meer informatie aan te vragen dan beschikbaar op deze pagina, klik dan op hiernaast staande envelopje. Alle foto's uit het fotoalbum op deze site zijn eigen gemaakte foto's. Dit resultaat is dus minimaal ook door u te behalen.