>>> Divemaster Cursus

De hoogste semi-professionele duikopleiding is de Divemaster Opleiding.
Deze opleiding is specifiek bedoeld om mensen met minimaal het rescue brevet en 60 gelogde duiken op te leiden tot duikleiders en assistenten van instructeurs. De theoretische duikkennis wordt uitgebreid tot het niveau dat een openwater instructeur dient te hebben. Verder zal zowel in de theorie als in de praktijk worden in gegaan, manieren van les geven en overdracht van informatie. Tevens nemen we de reddingsvaardigheden nog eens onder de loep. Aan het eind van deze toch wel intensieve opleiding bent u in staat groepen duikers te begeleiden, begeleiding te geven op diverse opleidingen, als ook zelfstandig een aantal opleidingen te verzorgen.

Cursus inhoud:
De cursus bestaat uit acht theorie lessen die elk zullen worden afgesloten met een theoretisch examen. Verder gaan we een 6 tal keer het binnenwater in alwaar we een conditie test zullen afnemen, de duikvaardigheden op de proef zullen stellen als ook andere oefeningen zullen afnemen. De duikvaardigheden van een toekomstig divemaster moeten op een demonstratie niveau liggen en zal dus enige oefening gaan vergen. Tevens gaan we een aantal keer het buiten water in om aldaar o.a. een onderwater kaart te gaan maken als ook onze reddingsvaardigheden weer op te frissen. Ook deze reddingsvaardigheden dienen op demonstratie niveau te liggen. Na alle vereiste oefeningen dient u nog een stage af te leggen. In deze stage dient u begeleiding te geven tijdens een aantal Openwater cursus lessen, als ook tijdens een aantal gevorderde cursussen. Als afsluiting zult u samen met uw instructeur nog een programma uitvoeren dat zelfstandig door een divemaster gegeven mag worden.

Bij de cursus inbegrepen:

  • 9 Theorie presentaties en 9 examens.
  • Alle benodigde binnenwater lessen.
  • Alle benodigde buitenwater lessen.
  • Stage tijdens beginners en gevorderde opleiding.
  • Divemaster boek en slide.
  • Tijdens stage worden alle onkosten vergoed.
  • Veel duik en opleiding plezier.

Niet bij de cursus inbegrepen:
Alleen de boterham tijdens de buitenwater duiken en kosten van heen en weer rijden zijn voor eigen rekening. Uiteraard dient men ook zelf te zorgen voor een volledige uitrusting. Ook de flesvullingen zijn voor eigen rekening. Het is wel mogelijk uitrustingsstukken te huren tijdens deze cursus. Ook is het voor deelname aan deze cursus verplicht in het bezit te zijn van een geldig reanimatie of medic first aid brevet. Deze cursussen kunnen via Danny's Duikservice voor u aangevraagd worden.

Cursus data en tijden:
Deze cursus wordt alleen bij voldoende aanmeldingen (minimaal 2) gegeven. De cursus dagen zijn voornamelijk in het weekend. Bij uitzondering wordt er ook wel door de week s'avonds gedoken.

Prijzen:
De Divemaster cursusprijs dient u aan te vragen. U kunt hiervoor op het onderstaan envelopje klikken en het aanvraag formulier verder in vullen.

Wenst u zich aan te melden of meer informatie aan te vragen dan beschikbaar op deze pagina, klik dan op hiernaast staande envelopje.