Duiken, dat heb ik altijd al wel eens willen doen.

Herkent u bovenstaande uitspraak? Dan is nu het moment aangebroken hier iets aan te doen. Danny's Duikservice & Opleidingen is een duikschool gevestigd in Oosterhout (NB) die u verschillende mogelijkheden kan bieden, in aanraking te komen met deze fascinerende onderwatersport.

U kunt bij ons terecht voor zowel het avontuur van de introductie duik als voor gevorderde duikopleidingen. Ook bieden wij verschillende services die u kunt vinden op de "services" pagina.


Danny's Duikservice & Opleidingen biedt zijn programma's in samenwerking met PADI, 's werelds grootste organisatie van duikinstructeurs. Goede en veilige opleidingsprogramma's, welke over de gehele wereld gestandaardiseerd zijn, en een goede ondersteuning van haar duikers en duikinstructeurs hebben geleid tot het wereldwijde succes van het PADI brevet. Uw instructeur is in 1986 begonnen met duiken en heeft dus een ruime duikervaring. Maar duikervaring is voor een goede instructeur niet afdoende. Uw instructeur is sinds 1997 actief als instructeur en zorgt er voor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Door rust en vertrouwen geeft hij je die zelfverzekerdheid die bij sommige nodig is om het drempeltje te kunnen nemen. Sinds 1997 is hij actief zowel nationaal als internationaal in het begeleiden van duikers en het geven van duikopleidingen. Hij werkt samen met een wisselend team van Dive Masters die via de gevorderde PADI opleidingen hun sporen binnen de duikwereld verdiend hebben. Door deze samenwerking biedt Danny's Duikservice & Opleidingen een optimale begeleiding tijdens uw duikopleiding.

Danny's Duikservice en Opleidingen is gevestigd te Oosterhout Noord-Brabant. De opleidingen en Introducties worden grotendeels ook in deze plaats gegeven. Voor meer informatie nodigen we u uit deze Site eens verder te bekijken.

Wenst u meer informatie aan te vragen dan beschikbaar op deze site klik dan op hiernaast staande envelopje.